Stan Grewzell - Following Signal (2016)

Duitsland
Dance
Label: Dark. Descent.

1. Mutantenmaschine (4:59)
  2. Voltage (4:14)
  3. Bot (4:39)
  4. Array of Gates (4:04)
avatar van Joeri_000
Interessante mix van Industrial Hardcore, darkcore en Techno .. Geluidjes en melodietjes zijn aan de minimale kant .. maar .. Het klinkt wel dansbaar.. En het klinkt ook wel lekker maar het is wel wat aan de eentonige kant enigszins.

Array of the Gates is een beetje een vreemde eend in de bijt met zen holle kicks met veel reverb.

avatar van Hellblazer
Stan Grewzell is altijd wel genieten geblazen. Hele unieke sfeer altijd en hoewel het inderdaad redelijk eentonig is verveelt het niet snel.

Voltage en Array zijn favorieten hier. Vooral de laatstgenoemde. Erg lekker hobbelend nummer!