Groove Coverage - Covergirl (2002)

Duitsland
Dance
Label: Urban

1. Moonlight Shadow (2:53)
  2. Million Tears (3:16)
  3. You (3:34)
  4. Last Unicorn (3:57)
  5. Only Love (3:30)
  6. God Is a Girl [Album Version] (3:05)
  7. Little June (3:39)
  8. Far Away from Home (4:21)
  9. Lullaby for Love (3:16)
  10. Moonlight Shadow (Piano) (4:38)
  11. Beat Just Goes (3:52)
  12. Are You Ready (5:16)
Damn-R
Ook dit is weer een top CD van Groove Coverage, er zitten bij deze soms wat mindere nummers bij. maar ondanks toch een dikke 5,0

avatar van everto
0,5
damn-r het feit dat jij dit album 5 sterren geeft, wijst er wel op dat we jou muzieksmaak niet serieus hoeven te nemen. dat jij dit soort bagger met de hoogste score waardeert kan natuurlijk je persoonlijke smaak zijn, maar dan denk ik dat er in de muziekbranche nog een wereld voor je open moet gaan.
je smaak kan in ieder geval niet slechter, of er moeten op deze site nog albums van jannes verschijnen...

Damn-R
everto schreef:

hou gewoon je b*k idio0t. ik vroeg niet of je je mening over mijn commentaar wou geven. En muziek is een kwestie van smaak. jij bent te triest voor woorden dat je zo reageert op iets van ik te gek vind. hier heb ik maar 1 woord voor.. dat ga k niet op deze site plaatse, is de moeite niet