Sunspot Jonz - Back in Black (2006)

Label: Outhouse

1. Invincible (0:28)
  2. Dark Phoenix (4:15)
  3. Purple Kush (2:31)
  4. She (3:57)

met Mikah 9

5. BangCrazy (4:11)
  6. Comb'n Out My Fro (3:21)

met Himself

7. Theme Ov the Firegods (3:51)
  8. Bumblebee (3:05)
  9. Davey Grillface(90%) (3:42)
  10. Ghostheart Spokenword (3:49)
  11. Venom (3:08)
  12. Dream Master (3:44)
  13. Snatch (3:31)
  14. King Ov Bump (2:27)
  15. Realionairre (2:53)
  16. Carstudio / Drunkdriver (3:54)
  17. Hellz Angelz (4:25)

met Murs

18. Winds of Destiny (2:16)
Ik vind het niet gek dat veel mensen eastcoast neiging hebben. Dit album ja, uit de westcoast, is lekker underground en alles behalve slecht.

Het is een voorproefje op zijn nieuwe cd's, er is voor ieder wat wils, niet heel speciaal, maar zeker iets om toch een keer te checken. een 3.

avatar van Osiris Apis
Idd niet speciaal. Er zitten wel aantal goede producties bij (Sunspot Jonz produceert ook een aantal tracks). Zoals Theme ov the Firegods, Realionairre (soort 9th Wonder productie met soul sample).

Een aantal nummers hebben ook nare refreinen. Sunspot's teksten kan me niet echt boeien. Beetje standaard en dezelfde onderwerpen. Vrouwen en hij roept vaak dat veel hiphop slecht is etc. Het ligt er allemaal dik bovenop. Niet echt mooi verpakt.
Voorbeeld hiervan is Bumblebee.

Ik verhoog hem naar een 3,5... De onderwerpen zijn wel standaard, maar niet zoo standaard,, En de Beats zijn dik in orde, veel verschil, en lekker Relaxe muziek...

avatar van Osiris Apis
uhm, je hebt hem een 1/2 omlaag gedaan.

Comb´n Out My Fro Is wel heel erg relax, damnn die beat en die sfeer. Purple Kush is trouwens ook goeeed aan te horen. Je moet echt even wennen aan zijn stijl, maar het klinkt daarna lekker onafhankelijk.