Frank Sinatra - Tone Poems of Color (1956)

1 stem

10. Blue (4:39)
  11. Brown (4:02)
  12. Red (3:56)
avatar van Schizophrenia
Dit ziet er eerlijk gezegd wel als een behoorlijk experimenteel album uit. Ik ben benieuwd. Zal er wel even achter aan gaan.

avatar van Ducoz
Wat Sinatra precies met dit album van doen heeft, weet ik niet. Het enige wat ik weet is dat het orkestleiders zijn waar hij op zijn voorgaande platen mee heeft gewerkt (Nelson Riddle, Victor Young, Billy May, Gordon Jenkins) en, volgens mij, dirigeerd. Instrumentaal dus, geen stem..

avatar van Poles Apart
Vandaag op LP in de kringloop gevonden voor £1, in zeer goede staat, zeker voor een album uit 1956, en alleen voor de hoes al de moeite waard. Morgen eens beluisteren. Zie op Discogs dat de LP vrij zeldzaam is...

avatar van goldendream
Wat een afwijkend album van de man. Het doet me denken aan de klassieke albums van Paul McCartney en Tony Banks. Een vreemde eend in de bijt. Niet slecht hoor, maar begrijpelijk dat dit album genegeerd wordt op verzamelalbums.