Jon Pardi - California Sunrise (2016)

Country
Label: Capitol

1. Out of Style (5:05)
  2. Cowboy Hat (3:18)
  3. Head Over Boots (3:23)
  4. Night Shift (2:52)
  5. Can't Turn You Down (3:24)
  6. Dirt on My Boots (3:23)
  7. She Ain't in It (3:18)
  8. All Time High (3:53)
  9. Heartache on the Dance Floor (3:25)
  10. Paycheck (3:08)
  11. Lucky Tonight (3:28)
  12. California Sunrise (4:14)
avatar van frolunda
Typische Nashville product met dien verstande dat California sunrise goed in elkaar zit en ook nog verdomd lekker klinkt.
Jon Pardi komt uit California,trok naar Nashville en is tot nu toe met twee albums behoorlijk succesvol in de Amerikaanse (Country) charts.Op zijn nieuwste album valt vooral het uitstekende gitaarwerk op,de afwisseling in de songs,de prima teksten en ook zijn stem mag er wezen.Wel jammer is dat het soms wel erg de gladde,conservatieve en commerciële richting opgaat.Heartache on the Dance Floor is zo'n nummer dat wat dat beteft naar de verkeerde kant doorslaat.
Daar tegenover staan fijne songs als Paycheck,Dirt on My Boots en Nightshift die alle vooroordelen van country muziek bevatten maar daarom niet minder leuk zijn.
Niet helemaal geslaagd maar mijn eerste kennismaking met Jon Pardy levert een plezierige 45 minuten op.

Ruim voldoende tot goed.

Eliasliefhebber
In mijn ogen een van de beste country albums ooit gemaakt. Jon Pardi, onthoud de naam. Country zoals het gemaakt moet worden. Werd op deze gast gewezen door een vriend, blij dat ik hem heb gecheckt!

avatar van Juul1998B
ABDrums

Ook één van de betere moderne country artiesten!