Rhythm & Sound - w/ the artists (2003)

Duitsland
Reggae / Electronic
Label: Burial Mix

1. King in My Empire (6:26)

met Cornell Campbell

2. Queen in My Empire (6:10)

met Jennifer Lara

3. Jah Rule (5:55)

met Paul St. Hilaire

4. We Been Troddin (7:03)

met Shalom

5. Mash Down Babylon (6:19)

met The Chosen Brothers

6. Music Hit You (5:12)

met Jah Batta

7. Best Friend (6:46)

met Love Joy

8. Making History (6:26)

met The Chosen Brothers

Ik Doe Moeilijk
Diepe reggaetunes met goede vocalisten, uit graniet gehouwen bassen en klassieke Ernestus & von Oswald echo's. Dikke aanrader om de hele dag lang te draaien in combinatie met The Versiosn

Zo weinig liefde hier, voor een van de beste dub albums ooit door dit illustere Duitse Duo.

Jammer genoeg heel moeilijk te vinden als fysieke release, ik zoek al tijden naar een betaalbare CD.

Poa
Aan de andere kant is 17 stemmen voor dit genre op mume toch al best oké!

Ik weet niet hoeveel je er voor over hebt, maar hier staan er een aantal voor ~€20: Rhythm & Sound - w/ The Artists

avatar van GrafGantz
Poa schreef:
Aan de andere kant is 17 stemmen voor dit genre op mume toch al best oké!

Hadden er zelfs 18 kunnen zijn als de klager zelf ook had gestemd

avatar van -SprayIt-
fka IDM schreef:

Die cd is toch online wel te vinden onder de 20 euro? Bijv. gewoon bij Hardwax?

Thanks, mensen. Ik zie tot mijn verbazing dat het inderdaad bij sommigen nog wel leverbaar is. Goed nieuws!

avatar van Jazper
GrafGantz schreef:

Hadden er zelfs 18 kunnen zijn als de klager zelf ook had gestemd

Het hadden er inmiddels zelfs 17 kunnen zijn!