Grand Theft Auto: Vice City, Vol. 1 - V-Rock (2003)

Label: Sony

16. Exploder
  17. Thor
Vrock heerst

avatar van Mart
Goede rock/metal compilatie. Mijn favoriet van dit album is 'Turn Up The Radio', ik kan zo lekker meeschreeuwen met dat nummer Alleen jammer dat de volgende (ook geweldige) nummers er niet opstaan:

Alcatrazz - God Bless Video
The Cult - She Sells Sanctuary

avatar van Genesis
Dankzij GTA vice city en deze zender begon ik me een beetje te interesseren voor Iron Maiden, Judas Priest enz. De reclames zijn uiteraard ook weer geweldig. Een geweldig spel met een geweldige soundtrack. 4,5*

Maarten||
Dit vond ik het leukste album bij dit album .

avatar van Genesis
Enige nummer dat ik hier mis is Quiet Riot- Come on feel the Noise, wat wel een waanzinnig nummer is.

avatar van Mart
Genesis schreef:

Ik ben juist blij dat dat nummer er niet opstaat, dat nummer lijkt echt niet op te houden omdat het refrein zó vaak herhaald wordt (wat vooral zo is als je hem bij SingStar zingt )

avatar van Reijersen
Niet mijn favoriete zender van GTA Vice City. Wel grappig dat deze serie op de site staat.

PriestMaiden
V-rock rules! Stuk voor stuk goede nummers. Speitig dat niet alle songs uit de game (waaronder Quiet Riot) op de cd staan.