Desiigner - New English (2016)

Hip-Hop / R&B
Label: GOOD

1. Intro (0:37)
  2. Caliber (2:03)
  3. Make It Out (2:49)
  4. Shooters (1:28)
  5. Monstas & Villains (0:37)
  6. Interlude (0:24)
  7. Talk Regardless (3:07)
  8. Roll with Me (2:48)

12. Overnight (3:12)
  13. Zombie Walk (3:28)

met King Savage

14. Panda
Beats en sfeer zijn vet, verder lijkt het dat enkele tracks gewoon niet afgewerkt zijn (Shooters, Monstas & Villains 1:28 en 0:37 terwijl het geen interludes zijn). Grappig ook dat hij op Make It Out helemaal anders klinkt.

avatar van Silky & Smooth
Qua beats vind ik het lekker, Desiigner zelf vind ik wisselvallig. Soms komt hij echt hard, maar af en toe vraag ik mij ook af wat hij aan het doen is.

avatar van Holla
Caliber is zo hard! Inderdaad vind ik ook Desiigner wisselvallig, en voelt het op sommige tracks onafgemaakt. Jet is daarnaast nog een favoriet. Toch wel benieuwd naar zijn aankomende album: 'The Life of Desiigner'!

avatar van Dead_Presidents
Kan niet wachten tot dat de Engelse versie uitkomt!