Puro Instinct - Autodrama (2016)

1 stem

6. Scorpio Rising (4:07)
  7. Babylon (4:44)
  8. End of an Era (4:01)
  9. Autodrama (5:00)
  10. Want Your Love (4:23)
avatar van E-Clect-Eddy
Via Pitchfork wat leuke dingen gelezen over deze act en dit album: dream pop, lo-fi, shoegaze dus maar eens opgezet. Dat dit album alleen Pop als genre draagt dekt dus niet echt de lading. Er is genoeg Electronic(s) aanwezig. En dat lo-fi en Shoegaze schijnt meer van toepassing op hun vorige album. Het gebruik van auto-tune als instrument/effect vind ik minder zeker als ik op lo-fi had gehoopt.

Het weer zo'n album die me niet meteen pakt de eerste keer en dus binnenkort nog eens rustig voor gaan zitten. Voorlopig klinkt What You See nog het meest interessant, vleugje bossa nova(?). Heeft ook wat 80s invloeden a la Propaganda.