Kingdom Come - Ain't Crying for the Moon (2006)

Duitsland
Label: Frontiers

1. Two Legged Sheep (5:29)
  2. Not Here to Be Your Friend (3:51)
  3. Same Old Stars (3:29)
  4. Ain't Crying for the Moon (8:34)
  5. Perfect Citizen (5:35)
  6. This Is My Life (4:16)
  7. Bon Scott (4:14)
  8. Removed the Sting (5:47)
  9. Friends in Spirit (5:36)
  10. Darkroom (3:48)
  11. Look at You (3:54)
  12. Across the Universe (3:58)
  13. Get It On (4:33)
Mad Dog
Prachtig album van Kingdom Come. Tegenwoordig een eenmansband olv Lenny Wolf. Hij speelt alles zelf, productie, etc... De ballad Ain't Crying for the Moon is in dit genre zelfs de mooiste in jaren, mijns inziens. Ook de hommage aan Bon Scott is subliem gedaan, die het AC/DC geluid zeer zeker benaderd. Het enige minpunt zijn de laatste twee nummers, de Beatle-cover is heiligschennis en de remake van de hit Get it On is totaal overbodig.

Verder niets dan lof voor Lenny die al jaren gewoon zijn eigen ding doet.

Joy
ist nog steeds led zep maar dan hetzelfde ?

knight3
Lekkere cd! Ain't Crying ... is idd beste ballad van de afgelopen 10 jaar of zo. Get It On is overbodig en is een beduidend mindere versie dan op de debuutplaat. Across The Universe is al vaker gecovered (alleen Laibach schiet me nu te binnen, maar er zijn er meer), maar dit vind ik geen heiligschennis. Ik vind de Beatles-plaat Love dan nog meer heiligschennis Maddog!

flebbie
Mooie voorkant

avatar van ozwald
de vorige 3 cds heb ik een paar kansjes gegeven maar hebben het niet gehaald; deze is echter van een stuk hoger gehalte dat de songs wel beklijven met Two legged sheep en de titelsong als favo's