The World of Skin - Ten Songs for Another World (1990)

Avant-Garde
Label: Dog Gone

1. Please Remember Me (5:07)
  2. Drink to Me Only with Thine Eyes (1:59)
  3. The Child's Right (3:33)
  4. Everything for Maria (5:07)
  5. I'll Go There, Take Me Home (3:55)
  6. Black Eyed Dog (4:01)
  7. A Parasite and Other Memories (3:01)
  8. Dream Dream (5:36)
  9. You'll Never Forget (3:29)
  10. Mystery of Faith (6:33)
Gish
You'll Never Forget is een geweldig nummer en deze plaat zal iedere Swans fan omarmen. Prachtige muziek.

*****

Gish
Niemand ?

avatar van Cygnus
Swans kan ik toch wel enorm waarderen, maar dit vind ik niet in de buurt komen. Mijn lage waardering wordt vooral bepaald door de nummers waarop jarboe de vocalen voor haar rekening neemt.

wijsneus
Gish schreef:

*****

Huh, maar geen stem uitgebracht ?

Kosinski
Zwaar onderschat album van de Swans leden.
Misschien sneeuwt hij onder door de onbekende groepsnaam. maar iedere Swans fan moet hem in ieder geval een keer luisteren.
Het prijsnummer You'll Neder Forget is inderdaad prachtig.
Mooie bezwerende muziek.

wijsneus
wijsneus schreef:

Huh, maar geen stem uitgebracht ?

Deze domkop ziet nu pas dat Gish zich heeft uitgeschreven.
En dan worden zijn stemmen verwijderd, WN !

Cygnus schreef:
Mijn lage waardering wordt vooral bepaald door de nummers waarop Jarboe de vocalen voor haar rekening neemt.

Kan ik me wel in vinden; is nooit het sterkste punt geweest van Gira c.s.