Kissin' Dynamite - Generation Goodbye (2016)

Duitsland
Label: AFM

1. Generation Goodbye (4:18)
  2. Hashtag Your Life (4:02)
  3. If Clocks Were Running Backwards (4:27)
  4. Somebody to Hate (3:39)
  5. She Came She Saw (4:18)
  6. Highlight Zone (3:55)
  7. Masterpiece (4:14)
  8. Flying Colours (4:50)
  9. Under Friendly Fire (3:52)
  10. Larger Than Life (4:00)
  11. Utopia (6:11)
  12. Living in the Fastlane * (3:58)
  13. Only the Good Die Young [Acoustic] * (3:08)
  14. Ticket to Paradise [Live in Cologne] * (4:40)
  15. I Will Be King [Live in Cologne] * (4:11)
avatar van LinkinPark90
Kissin' Dynamite - Generation Goodbye

Het vijfde album van deze Duitse groep, die qua stijl ergens tussen glam- en hardrock ligt.

Het album begint goed met het titelnummer ‘Generation Goodbye’ en ‘Hashtag Your Life’. Het centrale thema van deze plaat is de smartphone generatie waaraan ik mezelf soms ook wel kan hekelen. Alles wordt direct gedeeld op social media, op een concert zie je soms ook veel ‘kuddedieren’ die alles filmen en vanalles uploaden op social media. ‘If Clocks Were Running Backwards’ is iets rustiger, maar mooi ingezongen door zanger Johannes (Hannes) Braun. Ook ‘Highlight Zone’ en ‘Larger Than Life’ zijn favoriete nummers op deze plaat.

Fun fact: deze band is genoemd naar een gelijkgenaamd AC/DC nummer uit hun album ‘Blow Up Your Video (1988)’.

Wat een aanstekelijke muziek! Een prima plaat!!