menu

DJ Snake - Encore (2016)

mijn stem
3,28 (9)
9 stemmen

Frankrijk
Dance
Label: Interscope

  1. Intro (A86) (1:23)
  2. Middle (3:40)

    met Bipolar Sunshine

  3. Sahara (4:18)

    met Skrillex

  4. Sober (3:26)

    met JRY

  5. Pigalle (4:23)

    met Moksi

  6. Talk (3:57)

    met George Maple

  7. Ocho Cinco (3:42)

    met Yellow Claw

  8. The Half (3:37)

    met Jeremih, Young Thug en Swizz Beatz

  9. Oh Me Oh My (4:16)

    met Travis Scott, Migos en G4shi

  10. Propaganda (4:09)
  11. 4 Life (3:33)

    met G4shi

  12. Future, Pt. 2 (3:42)
  13. Let Me Love You (3:25)

    met Justin Bieber

  14. Here Comes the Night (4:46)

    met Mr Hudson

totale tijdsduur: 52:17
zoeken in:
avatar van Korreltje Zout
Wat is dat 'Let Me Love You' toch een ver-schrik-ke-lijk nummer. Ik heb jarenlang zo mijn best gedaan om alle muziek van Justin Bieber te vermijden. Helaas kan ik de muziek niet uitzetten in de supermarkt, en daar hoor ik het elke keer. Is dat toeval? Ik zou graag een fles WC ontstopper in de boxen van de supermarkt leegspuiten als dit nummer opstaat.

Al die hipsters die zichzelf geweldig vinden omdat ze openstaan voor de 'nieuwe' Justin Bieber en het afgelopen jaar op social media verkondigd hebben dat 'Justin Bieber nu betere muziek maakt' gaan zoooo hard af in mijn optiek. Dit is absoluut de meest trieste 'muziek' die ik de afgelopen 10 jaar heb gehoord. Wanneer zijn we van dit wandelende gezwel verlost? Ik zeg gezwel omdat Bieber mag meekreunen op de CDs van allerlei andere artiesten, waarvan akte, in de hoop dat kleine Bieber bakvisjes ook hun plaatjes gaan aanschaffen. Marketing-ratten noemen het cross-selling, ik noem het metastasering. Het hele Justin Bieber probleem had voorkomen kunnen worden als mensen hun tienerkinderen niet zoveel zakgeld geven of hadden ingeënt met goede muziek (vul zelf in). De rest van deze plaat ga ik mooi niet luisteren. Voor straf. Dat zal DJ Snake leren!

Gast
geplaatst: vandaag om 01:26 uur

geplaatst: vandaag om 01:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.