Saul Williams - These Mthrfckrs (2016)

Alternatieve titel: MartyrLoserKing: Remixes, B-sides & Demos

1 stem

Hip-Hop / Rock
Label: FADER

1. These Mthrfckrs (1:44)
  2. Down for Some Ignorance [Mono / Poly Remix] (5:12)
  3. Horn of the Clock-Bike [Daedelus Fugue] (3:00)
  4. Down for Some Ignorance [Nite Owl X MNISOTA Remix] (4:52)

met Dennis Passley

5. Hack Into Coltan [Travius Beck Remix] (3:14)
  6. The Noise Came from Here [Dawit Eklund's Rootkit] (7:31)
  7. BeatDown [Demo] (3:48)
  8. The Noise Came from Here [Masego Remix] (3:06)
  9. Horny Clock Bike [CX KiDTRONiK Mouse Trap Remix] (2:57)
  10. Down for Some Ignorance [Remix] (2:28)

met John Forte

11. Roach Eggs [Sol Messiah Remix] (4:52)

met Sa-Roc

12. Horn of the Clock-Bike [GMX] (4:15)
  13. These Mthrfckrs [Sodi Demo] (4:46)
avatar van E-Clect-Eddy
Het is máár een album vol met remixes van nummer op de laatste release MartyrLoserKing. Toch wel erg fijn, vooral meer relaxed. Voor op een dag dat je even niet wilt rondspringen, of voor later op de avond.

Evenwel op Down for Some Ignorance [Nite Owl X MNISOTA Remix] komen wat boze saxofoons op je af, had van Tuxedomoon kunnen zijn. Opvolger Hack Into Coltan [Travius Beck Remix] vind ik de minste op het album. En The Noise Came from Here [Dawit Eklund's Rootkit] zou je kunnen beschouwen als een soort House remix voor in Tha Club. Kom daar niet meer maar leuk om af en toe te horen.

De origineel houden stand t.o.v. de remixen maar vele zijn wel fijn om af en toe te horen, ter afwisseling van de voortreffelijke originelen. Door een goede rangschikking hier van de nummers ga je je ook niet ergeren aan het horen van meer dan één remix van hetzelfde origineel.