Céline Dion - Encore un Soir (2016)

Canada
Label: Sony

1. Plus Qu'ailleurs (3:38)
  2. L'étoile (3:14)
  3. Ma Faille (3:50)
  4. Encore un Soir (4:23)
  5. Je Nous Veux (3:58)
  6. Les Yeux Au Ciel (2:57)
  7. Si C'était à Refaire (3:52)
  8. Ordinaire (4:44)
  9. Tu Sauras (3:25)
  10. Toutes Ces Choses (3:24)
  11. Le Bonheur en Face (2:54)
  12. À la Plus Haute Branche (4:50)
  13. À Vous * (3:46)
  14. Ma Force * (4:14)
  15. Trois Heures Vingt [Remastered] * (3:37)
avatar van NewYorkCityLight
'Encore un soir' is best een mooi nummer met een mooie tekst over haar overleden man.

Dit album komt na sans attendre uit 2012 en luidt een nieuw tijdperk in het van Celine in.
De titeltrack is werkelijk een nieuw meesterwerk uit de pen van Jean jacques Goldman en verteld heel mooi hoe Celine zich voelt na het overlijden van haar grote liefde!
Het hele album toont sterke teksten, mooie melodieën en gaat van serieuze naar meeslepende en catchy songs...
Voor mij is dit haar beste Franstalige album sinds S' ill suffisait d'aimer 1998 en staat gelijk aan 1 file & 4 Types ...
Celine laat met dit album weer zien waar ze goed in is.
Voor mij echt 5 sterren waard!

avatar van Style.Girl
Erg goed album van Celine. Eén van haar betere! Op één over andere manier is ze in het Frans sterker en beter. Ook al kan ik de taal niet verstaan toch vind ik het fijne en mooie nummers. Dus ik ga puur af op de sound, de stem en of het lekker in het gehoor ligt. En dat doet dit album absoluut.

Beste nummers voor mij zijn L'étoile, Encore Un Soir, Ma Faille, A Vous, Tu Sauras en Les Yeux au Ciel.

Goede afwisseling tussen ballads en up-tempo nummers.

Een van mijn favoriete Celine albums!

Ondanks dat ik geen Frans spreek, raakt elk nummer mij. Volgens mijn vriend (geboren en getogen in Frankrijk) zijn de teksten van dit album erg goed. Daar gaan we dan maar van uit! Maar ook al luister je alleen naar Celine’s stem, voel je de emoties al. Heel knap!

Ook de sound van de nummers is heel fijn. Gevarieerd maar toch passen ze goed bij elkaar. Hopelijk komt ze snel weer met nieuw materiaal!