For Absent Friends - The Big Room (2001)

Label: Red Sea

1. We Can Not ... (4:30)
  2. Silly Love Song (4:36)
  3. Giving Up (3:46)
  8. Higher Level (4:03)
  9. Don't Hurt Me (5:13)
  10. The One (4:32)
avatar van Gert P
Goede waardering en een fijne motivatie ook gegeven.
Ken deze niet van hun maar die ik heb staat weer eens niet op MuMe.

avatar van vigil
Ja van jouw fijne uitgebreide motivaties zijn we allemaal wel op de hoogte....

Maar goed, Een niet al te best album van FAF. Ze probeerde meer songgericht te werken om zo een wat commercieel luid te creeeren maar dat lukt niet bepaald. Er werden ook een aantal cd-singles uitgebracht maar een succe werd dat zeker niet (sterker nog...) Het album kan niet tippen aan verreweg het beste album van FAF Tintinnabulation.

avatar van Gert P
Waarom zou ik uitgebreid schrijven?

Vind iets goed of niet en waarom wel of niet dat is gevoel en persoonlijke smaak.
Dus doe gewoon lekker kort. Maar als jij je zo druk om deze groep maakt waarom staat Decade hier niet op en Running in circles?