menu

Harakiri for the Sky - III: Trauma (2016)

mijn stem
3,83 (9)
9 stemmen

Oostenrijk
Metal
Label: Art of Propaganda

  1. Calling the Rain (11:28)
  2. Funeral Dreams (8:59)
  3. Thanatos (9:21)
  4. This Life as a Dagger (9:27)
  5. The Traces We Leave (8:33)
  6. Viaticum (8:38)
  7. Dry the River (9:51)
  8. Bury Me (8:56)
totale tijdsduur: 1:15:13
zoeken in:
avatar van Gerards Dream
4,0
Hartverscheurende metal uit Oostenrijk. Het album trekt me al vanaf noot nummer één in een droeve desolate sfeer. Ondanks deze heftige sfeer roept de muziek grillige natuurbeelden op die als een soort film in mijn hoofd worden afgedraaid. De zanger grunt er flink op los of zijn leven er vanaf hangt. Aan het geluid van het album is de nodige zorg besteedt, het lijkt wel of de heren bij mij in de kamer staan.

avatar van Kondoro0614
4,5
De Harakiri zoals ik geïntroduceerd met ze ben en in mijn ogen toch wel hun beste plaat. Wat hierboven mij wordt gezegd is eigenlijk al het complete plaatje waar deze plaat aan voldoet. Het is een hartverscheurende en keiharde post-black metal plaat uit Oostenrijk waar Karg (V. Wahntraum) toch maar eens zijn stem laat gallen waardoor er kippenvel ontstaat op mijn hele lichaam. Met fantastische solo's, riffs en drumwerk blaast het je huiskamer binnen, met toch wel één van de meeste depressieve platen 'The Traces We Leave' is dit voor mij nog steeds de nummer één van Harakiri kamp.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:06 uur

geplaatst: vandaag om 18:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.