Cherish - Unappreciated (2006)

R&B
Label: Capitol

1. That Boi (4:22)
  2. Do It to It (3:46)

met Sean P

3. Chevy (3:25)
  4. Unappreciated (3:55)
  5. Taken (3:15)
  6. Stop Calling Me (3:32)
  7. Oooh (4:16)
  8. Chick Like Me (3:38)

met Rasheeda

9. Whenever (4:02)
  10. Show and Tell (4:28)
  11. Fool 4 You (4:17)
  12. Moment in Time (3:04)
  13. He Said, She Said * (3:34)

met Nephu

|Joël|
Ik heb Do It to It vandaag op t.v. gezien bij The Box en ik vond het een redelijk nummer niet geweldig maar ook niet echt slecht.
Het album ken ik nog niet.

Bij Do It to It moet trouwens komen te staan
"met Sean Paul of Youngbloodz"

Want het is volgens mij:
Cherish feat. Sean Paul of Youngbloodz - Do It To It

Maar ik kan het ook mis hebben hoor want bij The Box stond hij er ook niet bij maar in die clip zag ik hem toch echt en hij zingt ook een stukje, dus ik heb het wel goed

avatar van Rickéh
Ge-wel-dige cd!
Alle nummers vervelen me niet, bij Cassie en Danity kane was dat wel.
Ik vindt Cherish echt super! Beter dan Cassie of Danitykane. Super cd!
weet iemand wanneer je die hier kunt kopen of is ie al te koop?

*5,0

avatar van AUDRIEKE
hun liedjes zijn echt zoooooo ontzettend lovely. ik ben fan

avatar van Wib0__
Vier zusjes in een groep,, dat kán niet goed gaan..

avatar van catdog
Zeer goed debuut van deze meiden.
Alle nummers pakken je en laten je ook niet meer los.
De goede teksten zijn nog niet echt aanwezig maar het is wel goed dat in tegenstelling tot sommige artiesten ze het wel zelf schrijven.

Ik heb ook nog een klein ander minpuntje.
Hoewel alle nummers echt goed zijn gaat bij wel de lol eraf na 7/8 nummers te hebben geluisterd.
Hun stemmen lijken zo op elkaar dat als je het te lang achter elkaar luistert het wat saai en zelfs irritant word.

Er zit echter wel 1 zusje erbij die wel een hele aparte stem heeft die geloof ik als 2e zingt in Moment In Time.
Zij mag helaas niet zoveel zingen.
Dat is wel jammer, zij had juist de draai aan sommige nummers kunnen geven.

Hoe dan ook..

Dit album heeft wel echter uitschieters en dat zijn:
* That Boi
* Unappreciated
* Whenever
* Show and Tell
* Fool 4 You (de uithaal die 1 van de meiden doet als ze na de bridge het refrein zingen.. brrr kippenvel )
* Moment In Time

Hoewel enkele minpuntjes geef ik dit album toch wel een 4*

Bij het volgende album hoop ik dat ze wel wat meer afwisseling gebruiken in stemmen.

avatar van christina
Echt abnormaal zaleg Album
kzeg da ECHT NI rap e ma kvin echt AL die liekes van haar af ni normaal echt waar jung :p
gwn downloade jung

avatar van Reijersen
Bijzonder zwak album. Dunne stemmetjes, dunne producties en flinterdunne teksten. 13 in een dozijn groepje met 13 in een dozijn muziek. Ik zou zeggen: laat maar lekker links liggen.