Golden Smog - Weird Tales (1998)

Label: Rykodisc

1. To Call My Own (3:31)
  2. Looking Forward to Seeing You (2:47)
  3. Until You Came Along (4:59)
  4. Lost Love (3:00)
  5. If I Only Had a Car (4:03)
  6. Jane (4:29)
  7. Keys (3:28)
  8. I Can't Keep from Talking (3:50)
  9. Reflections on Me (2:52)
  10. Making Waves (4:01)
  11. White Shell Road (4:14)
  12. Please Tell My Brother (2:10)
  13. Fear of Falling (3:31)
  14. All the Same to Me (3:05)
  15. Jennifer Save Me (4:48)
beaster1256
leuk plaatje vol americana , country - folk - rock , wat te mainstream en een leuk hoesje voor wie ervan houdt

Net als Down By The Mainstream, gisteren aangeschaft eest goed beluisteren. Eerst indruk is goed. Mijn stemmetje volgt, maar zal zeker niet onder de 4 zijn. Jammer zo weinigen deze groep kennen. Ik kan het iedereen aanbevelen als je, zoals beaster zegt, van country-folk-rock houdt

Na 1 luisterbeurt gelijk naar 4.5 sterren met grote kans dattie doorgroeit. Het mooiste nummer; Jeff Tweedy's Please Tell My Brother. Ook erg apart en mooi Jennifer Save Me. Maar ik ga hem meer afspelen. Da's zeker!!!

avatar van Germ
Germ (crew)
Uitstekende plaat. Klinkt als een mix tussen Wilco en The Jayhawks.