Amos Lee - Spirit (2016)

Country / Roots
Label: Republic

1. New Love (3:44)
  2. Running Out of Time (3:19)
  3. Spirit (4:50)
  4. Lost Child (3:54)
  5. Highways and Clouds (3:29)
  6. Lightly (3:00)
  7. One Lonely Light (3:35)
  8. Till You Come Back Through (3:02)
  9. Hurt Me (3:17)
  10. Vaporize (3:51)
  11. Walls (4:37)
  12. Wait Up for Me (3:45)
  13. With You (3:25)
avatar van bas2204
Lekker om tot rust te komen. Amos Lee levert gewoon weer solide album af. Maar luister dit niet als al slaperig bent en wakker wilt blijven, want dat gaat gegarandeerd fout

avatar van Zwaagje
Deze heb ik even gemist en wat opvalt.....weinig stemmen en berichten; de plaat is toch alweer ruim een half jaar uit. Waar zijn alle fans gebleven? Afgehaakt? Anyway....ik ga er binnenkort eens voor zitten.

avatar van Lambchop
Zwaagje schreef:

Ik ben zeker niet afgehaakt. Wil hem graag live zien.

avatar van Zwaagje
Ik heb dit album lang links laten liggen. Op tweede gehoor eigenlijk best een lekker plaatje. Geen hoogvlieger maar toch nog een halfje er bij; 4*