Gothminister - Gothic Electronic Anthems (2003)

Noorwegen

3. The Holy One (4:34)
  4. Pray (3:31)
  5. The Possession (1:19)
  6. Devil (3:06)
  7. Shadows of Evil Sins (3:35)
  8. Hatred (3:35)
  9. March of the Dead (4:14)
  10. Wish (4:11)
  11. Post Ludium (3:22)
  12. Angel [Club Mix]
avatar van Eddie
En weer een nieuwe ontdekking van Eddie, wat een plaat is dit zeg. Een geniale mix van Electro, Darkwave, en heerlijke stampende Industrial maar bovenal is dit Gothic zoals Gothis behoort te klinken. Vergeet alle nep gothis van Bands als Within Temptation, Epica of After Forever (Zoals eddie altijd beweert is dat geen gothic) dit is gothic zoals het behoort te klinken. Eddie gaat hier 4* voor geven, maar kan nog steigen. Aanrader "the holy one"

Inderdaad een super Gothic album, de goeie goth sfeer zit er weer helemaal goed in

alhoewel de bandnaam triest is, is de muziek best te pruimen met een paar rustig heerlijke uitblinkers, alleen de vocalen(geroggel) zijn niet echt bijzonder en gaan snel vervelen,verder best een goede aanwinst in de industrial/elektronische metaal genre kwa muziek niveau 3.5*

avatar van The_CrY
Een plaat om je vingers bij af te likken van iedereen die van industrial houdt. Vooral de eerste drie nummers doen het erg lekker en dan verderop nog Shadows of Evil Sins en March of the Dead als hoogtepunten. Meer industrial dan Gothic, maar dat gaat nog veranderen op andere platen van Gothminister.

avatar van The_CrY
Een paar luisterbeurten verder vind ik Wish en Post Ludium steeds mooier worden en is Shadows of Evil Sins eigenlijk nogal saai.