David Knopfler - Lifelines (1991)

Label: Paris

1. Rise Again (4:18)
  2. Guiding Star (5:33)
  3. Yeah ... But What Do Men Want? (3:12)
  4. Falling (3:05)
  5. Like Lovers Do (4:42)
  6. Lonely Is the Night (3:37)
  7. The Bloodline (7:16)
  8. A Dream So Strong (4:05)
  9. I Will Always Be (3:06)
avatar van Lamontagne
Goed album,
Lonely is the night is een prachtig nummer!!!

avatar van Twinpeaks
Meer dan aardig album , gemixed in de Wisseloord studio's . De broer van beroepsneuzelaar Mark en bij David zit er wel iets meer pit in . De composities bevatten iets meer tempo en worden ook wat steviger voorzien van gitaarklanken. Waar broer Mark je in coma sust , weet David je nog wel wat bij de les te houden. Hemelbestormend is het nu ook weer niet , maar gewoon adequaat en acceptabel. 3 en halve ster

avatar van vigil
Halfje erbij voor deze heerlijke plaat, had Mark 'm uitgebracht dan waren er een miljoen van over de toonbank gegaan maar ja...