Noname - Telefone (2016)

4. All I Need (4:00)

met Xavier Omär

5. Reality Check (3:03)

met Eryn Allen Kane en Akenya

6. Freedom [Interlude] (3:19)
  7. Casket Pretty (1:50)
  8. Forever (3:38)

met Ravyn Lenae en Joseph Chilliams

9. Bye Bye Baby (2:49)
  10. Shadow Man (5:11)

met Saba, Smino en Phoelix

avatar van carero
Had geen idee wie zij was, maar blijkbaar al een keer of drie vier keer gehoord als gast artiest op werk van oa Chance, Kirk Knight en Mick Jenkins.

nedbed
Damn, wat is dit een heerlijke mixtape zeg! Klinkt een beetje als een vrouwelijke Chance the Rapper.

avatar van Appels123
Was Chance zijn laatste project maar zo.

avatar van overmars89
Nog is terug beluisterd voor haar concert in Melkweg vanavond. Wat is dit toch een fijn project. Een heerlijk coherent album met een ontspannen jazzy vibe, maar toch wel stevige teksten.

Zin in het concert vanavond.

avatar van alexander-r
overmars89 schreef:

Zin in het concert vanavond.

Nou dat was me er eentje, heb genoten van haar energie en charisma!

avatar van overmars89
alexander-r schreef:

Nou dat was me er eentje, heb genoten van haar energie en charisma!

Ja dat vond ik ook. Heerlijke stuiterbal is het ook. Het was af en toe een tikkeltje chaotisch. Maar dat hoor je ook wel terug in haar muziek en dat maakt het allemaal heel speels. Memorabele avond.

avatar van Silky & Smooth
Beetje Chance The Rapper-vibe. Pakt me niet volledig, maar erg aangename muziek!