Joe Bonamassa - Live at the Greek Theatre (2016)

Blues / Rock
Label: Provogue

1. See See Baby (3:15)
  2. Some Other Day, Some Other Time (4:01)
  3. Lonesome Whistle Blues (4:21)
  4. Sittin' on the Boat Dock (4:12)
  5. You've Got to Love Her with a Feeling (5:32)
  6. Going Down (6:13)
  7. I'll Play the Blues for You (6:14)
  8. I Get Evil (4:17)
  9. Breaking Up Somebody's Home (8:14)
  10. Angel of Mercy (6:42)
  11. Cadillac Assembly Line (6:44)
  12. Oh, Pretty Woman (6:03)
  13. Let the Good Times Roll (5:45)
  14. Never Make Your Move Too Soon (7:16)
  15. Ole Time Religion (5:14)
  16. Nobody Loves Me but My Mother (7:41)
  17. Boogie Woogie Woman (3:39)
  18. Hummingbird (10:56)
  19. Hide Away (2:30)
  20. Born Under a Bad Sign (5:03)
  21. The Thrill Is Gone (6:53)
  22. Riding with the Kings [Studio Track] (4:29)
avatar van pmac
zie liever de ode aan Beck Clapton en Page op cd tegemoet:).

avatar van Floydian
Tja! Weergaloze gitarist waar ik graag naar luister. Dit betreft een live album met een ode aan de drie Kings! Goed idee, maar naar mijn mening zijn de nummers niet best gekozen. Vooral met het repertoire van B.B. had je veel mooie dingen kunnen doen.

Hoogtepunten :
1. The Thrill is Gone
2. Born under a bad sign
3. Hummingbird

Volgend jaar weer live te aanschouwen in Nederland. Prijzen beginnen bij de 115 euro per kaart. Joe hoort inmiddels bij de grote jongens blijkbaar.

Hendrik68
Ik las op Bluesmagazine dat de goedkoopste kaarten 89 euro waren. Ik kijk net op Ticketmaster en dat begint bij dik 97 euro. Dat zijn bedragen die ik voor geen enkele artiest betaal. Ik ga in november naar Walter Trout in Groningen. Dichterbij, kost slechts een dikke 40 euro en vind ik nog beter ook. Neemt niet weg dat ik Bonamassa wel een keer live zou willen zien. Wie weet slaagt Johan Derksen er wel in hem naar Grolloo te halen. Vorig jaar heeft hij het geprobeerd en toen lukte het niet.

avatar van Floydian
Hendrik68 schreef:

Vorig jaar 130 betaald voor David Gilmour. Zal ik voor geen enkele andere artiest doen.