Kula Shaker - Revenge of the King (2006)

Label: Columbia

1. Revenge of the King (4:29)
  2. Diktator of the Free World (3:14)
  3. Troubadour (3:05)
  4. 6ft. Down (3:49)
Iemand deze al gehoord? Ik ben er wel benieuwd naar. Vond Kula Shaker altijd wel een sympathieke britpopband en als dit het niveau haalt van een Tattva of een Mystical Machine Gun dan ben ik dik tevreden...

avatar van Hermy
Ja, ik heb deze ep al gehoord. Om eerlijk te zijn viel het me een beetje tegen. Het niveau van Tattva of Mystical Machine Gun (cq. de vorige 2 albums) wordt zeker niet gehaald. Ik vond het een beetje inspiratieloos klinken.

avatar van jurado
dacht dat ze uit elkaar waren..

waren idd.

avatar van Hans Brouwer
Wat weinig nummers voor een cd

tondeman
Tis een EP'tje, toch?

avatar van Hans Brouwer
tondeman schreef:
Tis een EP'tje, toch?
Komt er dan ook nog een nieuw cd 'tje op de markt

tondeman
Dat weet ik niet, ik hoop het wel...

avatar van Bert Wasbeer
nog niet gevonden, is ie wel in NL verkrijgbaar?

avatar van Toon1
vanaf 28 augustus te koop

Diktator of the Free World
Leaders of the Free World
scheelt maar een woord.
Dit is weer zo'n info waar je niks aan hebt.

Deze cd staat hoog op mijn verlanglijstje terwijl ik hem nog niet eens gehoord heb.

Ik heb hem inmiddels,

Kula Shaker blijft een geweldige band. Het is weer even wennen, maar het voelt goed. Nu maar weer wachten op de rest