L'Orange & Mr. Lif - The Life & Death of Scenery (2016)

Label: Mello

1. The Perfect World Radio Hour: Day 279 (0:34)
  2. A World Without Music (2:24)
  3. The Scribe (3:09)

met Akrobatik en DJ Q-Bert

4. The Perfect World Radio Hour: Day 304 (0:32)
  5. Antique Gold (2:48)

met Chester Watson

6. The Gentle End (2:35)
  7. The Perfect World Radio Hour: Day 341 (0:46)
  8. Strange Technology (2:32)

met Akrobatik en Gonjasufi

9. Five Lies About the World Outside (3:08)

met Insight

10. The Perfect World Radio Hour: Day 421 (0:31)
  11. A Palace in the Sky (3:06)
  12. There's an Art to Sleeping * (2:02)
avatar van Nr.4
Vet concept, tof uitgevoerd ook, wel heel kort voor een fysieke release. Mooi dat Lif dit jaar zo terug is gekomen.

avatar van Silky & Smooth
Fijn plaatje! Lekkere beats, goede raps en inderdaad, een leuk en goed uitgevoerd concept.

avatar van MJ_DA_MAN
Nr.4 schreef:
wel heel kort voor een fysieke release.
Het is dan ook een EP.

avatar van niels94
Ik ben benieuwd wat dat concept dan moge zijn

avatar van thgryda
niels94 schreef:
Ik ben benieuwd wat dat concept dan moge zijn

Dat lijkt me vrij duidelijk...

Heel erg lekker plaatje. Mr. Lif heb ik altijd een potentieel erg aangename MC gevonden maar wel eentje met een heel specifiek stemgeluid. EL-P kon hem van gepaste beats voorzien maar die lag me destijds niet zo, andere producers gaven hem net niet wat hij nodig had. L'Orange voorziet die beats wel: tikje abstract maar toch lekker melodieus en typisch hip hop en bam! Het werkt! Voor het eerst werkt een plaat van Mr. Lif echt voor mij!

avatar van Harderwiek
Wat een beats hier zeg, geweldig! Mr. Lif verder beetje op automatische piloot. Leuk concept, maar niet bijzonder genoeg uitgewerkt om hier een pareltje van te maken.