Craig David - Following My Intuition (2016)

R&B / Pop
Label: Insanity

1. Ain't Giving Up (2:37)
  2. When the Bassline Drops (3:05)
  3. Don't Go (3:27)
  4. 16 (3:48)
  5. Couldn't Be Mine (3:01)
  6. One More Time (3:14)
  7. Change My Love (3:24)
  8. Nothing Like This (3:02)
  9. GOT IT GOOD (3:49)

met KAYTRANADA

10. All We Needed (3:37)
  11. Louder Than Words (4:05)
  12. What If (3:39)
  13. Like a Fan (5:07)
  14. Better with You (3:13)
  15. No Holding Back * (2:44)
  16. Here with Me * (3:12)
  17. Warm It Up * (3:11)
  18. Sink or Swim * (3:17)
avatar van NewYorkCityLight
Ik ben best wel benieuwd. Ik heb nog wel een zwak voor Craig David.

Er zijn al een aantal tracks te beluisteren, te weten #1, #2, #6, #8, #9 en #15. Ze liggen allemaal lekker in het gehoor. Vooral leuk om te horen dat David redelijk trouw blijft aan zijn oude geluid. Zelfs de dance tracks als 'Ain't Giving Up' en 'Nothing Like This' doen een beetje old-school aan.

avatar van Reijersen
Craig David was na lange tijd weer terug en dat doet hij met een wisselende plaat. Het merendeel bestaat uit dance-achtige hitlijstenmuziek of makkelijke knipogen naar zijn eerder werk (bijv. Fill Me In in het nummer 16). Nog steeds weet hij ook goed hoe hij echte hits moet maken, als dan niet met wat hulp van sterke producers (Kaytranada op Got it Good). Al met al een plaat voor de dansvloer en met een vrolijke vibe.