Billy Ray Cyrus - Thin Line (2016)

1 stem

Country
Label: Blue Cadillac

1. Thin Line (4:28)

met Shelby Lynne

2. Loving Her Was Easier (Than Anything I'll Ever Do Again) (5:05)
  3. They're Playin Our Song (3:50)
  4. My Heroes Have Always Been Cowboys (3:01)
  5. Stop Pickin on Willie (3:07)
  6. Sunday Morning Coming Down (4:58)

met Shelby Lynne

7. Tulsa Time (4:00)

met Joe Perry

8. Hillbilly On (4:04)
  9. Killing the Blues (3:49)

met Shooter Jennings

10. I've Always Been Crazy (4:26)

met Shooter Jennings en Lee Roy Parnell

11. Hey Elvis (4:09)

met Bryan Adams en Glenn Hughes

12. Help Me Make It Through the Night (3:08)

met Kenley Shea Holm

13. Hope (Let It Find You) (4:21)
  14. Going Where the Lonely Go (4:02)

met Braison Cyrus

15. Angels Protect This Home (8:57)

met Miley Cyrus

avatar van SLRockingBass
De nieuwe van Billy Ray Cyrus. Ik heb erg genoten van zijn vorige 'persoonlijke' album 'Change My Mind'. Die zat vol met lekkere southern rock en country.

Dit is weer zo'n persoonlijk album van Billy. Een album welke hij vult met veel covers die, moet ik zeggen, goed zijn uitgevoerd. Veel bekende gastoptredens, waaronder van zijn dochter Miley en niet de minsten; Joe Perry, Bryan Adams en Glenn Hughes.

De productie is helder en het album luistert lekker weg. Ik kan van deze country erg genieten.

Billy Ray Cyrus heeft zich de laatste jaren echt herpakt en goed materiaal afgeleverd. Dit is een goede plaat geworden. Zo mag hij zeker vaker klinken!

Uitschieters zijn voor mij 'Thin Line', 'Stop Picking On Willie' en 'Tulsa Time'. Die laatste wordt naar een hoger niveau getild door het gitaarwerk van Joe Perry.