Krokus - Hellraiser (2006)

Zwitserland
Label: AFM

1. Hellraiser (3:36)
  2. Too Wired to Sleep (2:43)
  3. Hangman (4:06)
  4. Angel of My Dreams (3:46)
  5. Fight On (5:02)
  6. So Long (4:29)
  7. Spirit of the Night (4:01)
  8. Midnite Fantasy (4:10)
  9. No Risk No Gain (3:52)
  10. Turnin' Inside Out (3:51)
  11. Take My Luv (4:56)
  12. Justice (3:45)
  13. Luv Will Survive (3:36)
  14. Rocks Off! (3:51)
  15. Walking in the Spirit * (2:38)
avatar van Sinner
Lichtjes beter dan Rock The Block, maar echt een goede cd kan ik Hellraiser niet noemen. Het doet allemaal wat geforceerd en futloos aan en gaat het ene oor in en het andere ook meteen weer uit. Nou heb ik Krokus sowieso nooit echt een topband gevonden (hier en daar wel een aardige cd uitgebracht - met name Headhunter) maar ik vind dat de heren hun versheidsdatum al ver voorbij zijn.

Daarboven doet de eentonigheid van de songs de cd al helemaal de das om. Leuk voor een nummer of 7-8 of eens in de auto te draaien tijdens het rijden maar daar blijft het bij voor mij, de twee uitschieters Hellraiser en Midnite Fantasy even buiten beschouwing gelaten. Geef me dan maar hun live-cds.

avatar van Epitaph
Headhunter is wel een ietsie beter dan aardig.

avatar van Kronos
En dit album is ook meer dan aardig. Genoeg variatie tussen ballads, stevige rockers en zelfs een paar echt snelle nummers. Mandy Meyer soleert geweldig en Marc Storace is nog altijd goed bij stem.