The Replacements - All Shook Down (1990)

Label: Warner Bros.

1. Merry Go Round (3:40)
  2. One Wink at a Time (3:05)
  3. Nobody (3:10)
  4. Bent Out of Shape (3:45)
  5. Sadly Beautiful (3:17)
  6. Someone Take the Wheel (3:43)
  7. When It Began (3:06)
  8. All Shook Down (3:15)
  9. Attitude (2:43)
  10. Happy Town (2:55)
  11. Torture (1:51)
  12. My Little Problem (4:03)
  13. The Last (3:13)
  14. When It Began [Demo Version] * (2:47)
  15. Kissin' in Action [Demo Version] * (2:27)
  16. Someone Take the Wheel [Demo Version] * (3:37)
  17. Attitude [Demo Version] * (2:54)
  18. Happy Town [Demo Version] * (2:40)
  19. Tiny Paper Plane [Demo Version] * (2:08)
  20. Sadly Beautiful [Demo Version] * (3:15)
  21. My Little Problem * (3:39)
  22. Ought to Get Love * (3:04)
  23. Satellite * (3:39)
  24. Kissin' in Action * (3:35)
beaster1256
monument van the replacements , zeer downe , want de split was al bekend, maar niettegenstaande hun meesterwerk, ik heb geen favoriete nummers want de plaat is sterk van de eerste song tot aan het gaatje

avatar van gemaster
Toch wel de minste van The Replacements naar mijn bescheiden mening. Dat downe is niet echt mijn ding en ik vind dit teveel een standaardrock plaatje. Nergens meer ongebruikelijke structuren of geinige weggooi trackjes.

Toch nog 3,5*, want het niveau is wel redelijk hoog.

Laatst weer eens aan het beluisteren, ik vond hem sterker dan ik kon herinneren, misschien een beetje ondergewaardeerd? When it began is een prachtig (meezing) nummer, extra gevoelig want de split was al bekend. Heel wat beter dan menig rockplaatje dat tegenwoordig wordt gemaakt. 4*

beaster1256
ja, en binnenkort komt er een geremasterde uitvoering van tal van bonustracks

avatar van avdj
Waar hun vorige album al gladder klinkt is hun typische sound hier wederom bijgeschaafd. Het maakt het album wat voorspelbaarder en minder fris dan hun meesterwerken. Toch 3,5* omdat het natuurlijk geen slechte rock is.

avatar van vinejo
De eerste cd die ik ooit kocht van The Replacements.
En meteen ook de reden waarom ik de lichte hype rond deze groep nooit heb begrepen.
Ook nu, 30 jaar later, vind ik dit zeer middelmatig.

avatar van luigifort
Probeer Let It Be eens en die 2 daarna

avatar van johan de witt
Inderdaad, dit is veruit de minste, ook eigenlijk al een Westerberg solo-album.
Tim, Let It Be, Pleased To Meer Me zijn de meesterwerken, en voor mij zelf zeker Don’t Tell A Soul ook,.

Bij cd s eindelijk eens in een excel te krijgen kwam ik deze tegen. Veel Beter dan ik hem in 1990 vond. Ook favo van de Bear.