TRU - The Best of TRU (2005)

1 stem

Label: No Limit

1. No Limit Soldiers (7:04)
  2. I'm 'Bout It, 'Bout It (5:31)
  3. There Dey Go (4:39)
  4. Hoody Hooo (3:26)
  5. Freak Hoes (3:50)
  6. Swamp Nigga (5:14)
  7. I Always Feel Like... (5:06)
  8. Fedz (5:42)
  9. Fuck Them Hoes (4:45)
  10. Gangstas Make the World (4:55)
  11. We Riders (2:18)
  12. Tru Homies (3:34)
  13. Mobbin' Through My Hood (3:37)
  14. Tru 2 da Game (4:53)
  15. Would You Take a Bullet for Your Homie (4:49)
  16. Final Ride (6:01)
avatar van thomzi50
Best mooie cover, ZEKER voor No Limit.

avatar van PaulieWalnuts
Is ook eigenlijk geen No Limit, gewoon uitgebracht door Priority.

avatar van thomzi50
Een ietwat laat antwoord, maar: in zekere zin kun je natuurlijk zeggen dat vrijwel alle grote NL-releases 'gewoon' werden uitgebracht door Priority, want dat was de grote distributeur. Nadat het NL-schip heel snel zonk en Master P zich richtte op andere ondernemingen en labels, bleven de rechten echter bij Priority, waardoor hijzelf inderdaad geen invloed meer had op wat er hoe naar buiten kwam. En hoe het eruit zag. Vandaar deze voor NL-begrippen wel érg kale cover. Die me ook zestien jaar na mijn vorige bericht bevalt.

Belangrijker: ik heb deze compilatie, waarvan ik alle nummers natuurlijk al kende, eindelijk eens een paar keer goed van A tot Z kunnen luisteren, en het is een vrij sterk geheel. Goeie selectie, aardige opbouw, de belangrijkste en beste TRU-nummers staan erop. Natuurlijk kleeft er aan een release als dit ook iets zeer opportunistisch, zeker omdat TRU maar drie echt serieus te nemen albums uitbracht, maar toch: de beste tracks staan hierop, en hoewel TRU nooit als eerst wordt genoemd wanneer het over No Limit gaat, is het wel de act met twee van de sterkste NL-releases.