Extreme - Pornograffitti Live 25 (2016)

Alternatieve titel: Metal Meltdown Live!

Label: Loud & Proud

1. Decadence Dance (9:27)
  2. Li'l Jack Horny (5:20)
  3. When I'm President (4:55)
  4. Get the Funk Out (6:16)
  5. More Than Words (6:15)
  6. Money (In God We Trust) (4:26)
  7. It ('s a Monster) (4:38)
  8. Pornograffitti (6:31)
  9. When I First Kissed You (4:35)
  10. Suzi (Wants Her All Day What?) (4:34)
  11. Flight of the Wounded Bumblebee (1:31)
  12. He-Man Woman Hater (4:58)
  13. Song for Love (7:32)
  14. Hole Hearted (4:02)
avatar van DargorDT
Vandaag is-ie dus uitgekomen, deze toch wel opvallende live-plaat. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van 'Pornograffitti' besloot de band die beroemd werd door dat ene hitje (More Than Words, wie kent het niet) het hele album live te spelen. Nadat er eerder al een jubileum-editie van het reguliere album verscheen, nu een live-plaat. Straks eens luisteren. Ik draag de band wel een warm hart toe, vooral vanwege de voorliefde die de bandleden hebben voor Queen. Daarnaast behoort Nuno Bettencourt tot de beste gitaren ter wereld, vind ik dan

avatar van vigil
Als het goed is komt deze pas 4 november uit. Er was overigens wel meer dan "dat ene hitje". Zo waren er sowieso nog 2 hits met het fantastische Get the Funk Out en het aardige Hole Hearted.

Ik kijk hier stiekem wel naar uit. Song for Love (fuck, weer een liedje vergeten op te nemen in mijn Verrukkelijke 500 lijst ) is sowieso briljant.

het is een pakketje met een dvd, de cd en een brd.