The Kooks - Inside In / Inside Out Acoustic (2006)

Alternatieve titel: Acoustic Live at Abbey Road

Label: EMI

1. Seaside [Live at Abbey Road] (1:51)
  2. See the World [Live at Abbey Road] (2:27)
  3. Sofa Song [Live at Abbey Road] (2:38)
  4. Eddie's Gun [Live at Abbey Road] (2:25)
  5. Ooh La [Live at Abbey Road] (3:24)
  6. You Don't Love Me [Live at Abbey Road] (3:07)
  7. Own Way [Live at Abbey Road] (3:03)
  8. Matchbox [Live at Abbey Road] (2:13)
  9. Naive [Live at Abbey Road] (3:47)
  10. Jackie Big Tits [Live at Abbey Road] (2:34)
  11. Time Awaits [Live at Abbey Road] (4:55)
  12. Eddie's Gun [Live in Osaka] * (2:08)
  13. Naive [Live in Osaka] * (3:46)
  14. She Moves in Her Own Way [Live in Osaka] * (2:57)
  15. California [Live in Osaka] * (2:14)
Peppertje
Is deze cd al uit? Ik heb hem in ieder geval nog neit bij de FRS gezien.

Peppertje schreef:
Is deze cd al uit? Ik heb hem in ieder geval nog neit bij de FRS gezien.

Deze cd is ook alleen in Aziatische landen uitgebracht en zal dus niet in Europa verschijnen.

Peppertje
Aaah jammer, weet je misschien ook waarom?

avatar van chansadres
NUmmer 1 t/m 11 is opgenomen live in Abbey Road.
De rest komt van Osaka.

Klinkt wel aardig, alleen is het naar mijn idee wel een plaat die is uitgebracht om de hype uit te melken.. een beetje jammer is dat

avatar van Irish
je kan hem kopen bij Plato, alleen hij is niet echt goedkoop. 20 euro.
Piétâ schreef:

dat klopt, wat denk je van de 6 singles?!

avatar van otherfool
1,0
Dit vind ik helemaal niks. Elk nummer klinkt minder dan op de reguliere plaat, de vrolijkheid spat er niet meer af, stem is wel zeer matig en zelfs de 2 (haast identieke) versies van Naive kunnen me niet overtuigen.

1*.

The Kooks treden met hopelijk ook wat acoustic tracks van dit album a.s. zondag 3-12 op in Keulen. Als je nog 3 kaartjes wilt, stuur me even een bericht.
Blijft lekkere muziek, ook acoustic.

overbodige plaat..............
Haalt het niet bij de 'echte' inside in/inside out

avatar van Irish
ik vind deze cd wel oke, maar Inside In/Inside Out is wel stukken beter.

mathieudc
soeperman87 schreef:

Klopt. Althans, dat was oorspronkelijk de bedoeling denk ik. Vreemd genoeg ben ik hem ook al tegengekomen in de Mediamarkt in België.

avatar van midnight boom
leuk om eens te horen wat een heerlijke stem heeft luke toch

avatar van PPKLP
Ik was zo benieuwd hiernaar dat ik hem uit japan heb laten komen. Daardoor stel je vanzelf veel te hoge verwachtingen en viel het uiteindelijk een beetje tegen. Hij haalt het lang niet bij de 'reguliere' Inside In/Inside Out, maar die is dan ook werkelijk geniaal... Wel fijn als achtergrond muziek wanneer je bezoek hebt dat niet zo gecharmeerd is van stevige rock partijen... 3* omdat de songs zelf (ondanks de uitvoering) toch erg goed zijn.