menu

Fire Down Below - Viper Vixen Goddess Saint (2016)

mijn stem
3,83 (6)
6 stemmen

België
Rock
Uitgebracht in eigen beheer

  1. El Viento del Desierto (0:55)
  2. Through Dust and Smoke (4:19)
  3. Roadburner (5:58)
  4. Universes Crumble (8:30)
  5. Dashboard Jesus (6:02)
  6. Resurrección (1:34)
  7. The Mammoth (11:00)
totale tijdsduur: 38:18
zoeken in:
avatar van ElroHirtje
4,5
Onvervalste desertrock. Godvergeten goed, ohohoh, deze freshborns uit Gent zijn goed. Kan me niet heugen dat die plek een zandbak had, maar dat zal veranderen, FDB kan het stof/zand zo doen opwaaien dat een zandstorm op handen is.

Niet nieuw of origineel. Wat dat betreft lijken de heren daar ook de spot mee te drijven door in 'roadburner' een aan kyuss gelijkwaardige riff te voegen. Kyuss nostalgie keert sowieso veel terug op deze plaat. Maar goed, de spot is bijzaak, hoofdzaak zijn goede songs, moddervette rifs en fijne solo's en superstrakke songs. En klasse vocalen.

Nummers zijn tripjes op zich, spannend, gedragen, enorme afwisseling in dominantie van de afzonderlijke instrumentaria, geen klassieke kop en staart en bijzonder goed gemixt.

Roadburn 2018, kan niet anders, Walter krijgt dit op zeker aan zijn oren geplakt.
Als dit het debuut is ....


Gast
geplaatst: vandaag om 03:25 uur

geplaatst: vandaag om 03:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.