The Knife - When I Found the Knife, By: Frau Rabid (2005)

Zweden
Electronic
Label: Rabid

1. When I Found the Knife (5:03)
  2. You Take My Breath Away II (3:55)
  3. Handy-Man (2:39)
  4. Pass This On (3:55)
  5. You Take My Breath Away I (4:27)
  6. Heartbeats (3:53)
  7. N.Y. Hotel (2:47)
  8. Heartbeats [Rex the Dog Remix] (6:11)
  9. You Take My Breath Away [Mylo Remix] (7:12)
  10. Pass This On [Dahlbäck & Dahlbäck Remix] (5:32)
  11. You Take My Breath Away [MHC Remix] (6:41)
  12. Pass This On [M.A.N.D.Y. "Knifer" Remix] (6:54)
  13. I Live in a Tree (4:43)
  14. Manhood (2:07)
  15. Afraid of You (3:48)
Electro_
When I Found The Knife is een korte film over hoe The Knife zogenaamd is "ontdekt" (door een konijn). Hier te zien!
Verder zit hier nog een CD bij met remixes van wat nummers van Deep Cuts, en wat nummers die niet op albums staan, de laatste drie. Ik ken alleen I Live In a Tree niet, maar die andere twee halen het niveau van Deep Cuts makkelijk .

avatar van jowietje
En heb je hem al in je bezit

Helaas niet! Is echt nérgens te vinden

avatar van jowietje
Potjandikkie

sxesven
Electro_ schreef:
Helaas niet! Is echt nérgens te vinden

Je kunt 'm altijd nog bestellen.

Electro_
Ah, daar! Ik zag op geen één site de DVD. Bedankt!

De filmpjes beloven veel goeds Beetje Donnie Darko-achtig.

avatar van doornappel
Ik heb hem proberen te bestellen bij Velvetmusic.nl en ik kreeg na een aantal weken bericht dat hij niet leverbaar is. Op theknife.net is te lezen dat er 6 november een DVD uit komt met 11 audio clips en de korte film 'When I Found The Knife' we zullen daar dus op moeten wachten, al is het dat vast waard!

Electro_
Had ik al bij de artiestenpagina gepost, leek me gepaster. Daar staat dit filmpje niet op, toch? Alleen de elf uitgebrachte video's (met een nog nooit vertoonde andere versie van Marble House) en een optreden uit april dit jaar.
Deze DVD zit wel bij de uitgebreide versie van Deep Cuts.

avatar van Pauluzz de BK
Gelukkig de DVD nog kunnen vinden bij FNAC in Antwerpen. Maar hij is volgens mij idd. niet meer leverbaar.
Vooral de Mix CD is leuk en dan met name de Dahlback&Dahlback remix van "Pass This On"
I LOVE IT!
enne de 1e versie van de clip "You take my breath away"is redelijk camp!