Rubicon - What Starts, Ends (1992)

Label: Beggars Banquet

1. Before My Eyes (6:39)
  2. Crazed (7:01)
  3. Watch Without Pain (4:40)
  4. Brave Hearts (6:06)
  5. Killing Time (6:07)
  6. Inside Your Head (3:54)
  7. Unspoken (5:59)
  8. Hard for You (3:34)
  9. Rivers (7:03)
  10. What Starts, Ends (7:00)
avatar van VanDeGriend
Zeer behoorlijke plaat. Reincarnatie van Fields of the Nephilim na het uiteenvallen van die band. Zanger Mc Coy is vervangen maar de muzikanten zijn hetzelfde. Muziek ook redelijk in het verlengde van FOTN.

avatar van Premonition
Hé, deze is me ontgaan. Zeer behoorlijk wil zeggen een aanrader?

avatar van VanDeGriend
Is zeker uit te proberen, zeker als je FotN kunt waarderen.

avatar van Rainmachine
Klasse plaat dit. Ik heb zelf helemaal niks met FOTN, maar dat komt voornamelijk door de "zang", niet de muzikanten. Dat is hier dus helemaal SUPER. Doet me wat denken aan de zanger van LowLife maar dan met iets minder galm... Het nummer Crazed had overigens ook zo op een LowLife plaat kunnen staan. AANRADER!

avatar van Spiritwalker
Muzikaal een goede plaat, ik vind Crazed ook een lekker nummer maar de zanger Alan Delaney vind ik een ietwat nare stem hebben op den duur.

avatar van Rainmachine
Dit album had 5 sterren kunnen zijn met een betere productie, dat is eigenlijk het enige zwakke van dit album. De drums klinken compleet ruk, alsof er op een koektrommel wordt geslagen, geen dynamiek. Had sowieso in het geheel wel wat meer bas in gemogen. De LP klinkt iets beter/warmer dan de CD. Hoe het ook zij, Crazed rocks...

avatar van jeanmaurice
Nog eens aan het beluisteren, klinkt toch weer goed hoor! Inderdaad Crazed is een van de prijsnummers.

Juul1998B