Ratatat - Classics (2006)

Electronic / Rock

8. Swisha (3:49)
  9. Nostrand (3:04)
  10. Tacobel Canon (4:26)
avatar van chansadres
Interessante instrumentale rockmuziek. Moeilijk in te delen maar wel erg dansbaar en lekker.

Ik vind het geweldige muziek, maar past bij weinig stemmingen. Maar erg leuk^^

avatar van TaraB
Lekkere electro/gitaar muziek geniaal.

avatar van TaraB
maar het blijft toch een beetje achtergrondmuziek ja... -0,5

avatar van Koert
Het klinkt allemaal prachtig en best uniek. Classics is echt een geheel, maar dat vind ik in dit geval niet positief. Het lijkt allemaal erg op elkaar. Dan draait zo'n album inderdaad al snel uit op achtergrondmuziek... Maar wel hele mooie achtergrondmuziek.

3.5*

avatar van Toelietoesh
Dit is echt totaal mijn muziek. Wel jammer dat het inderdaad allemaal op elkaar lijkt. Niet persé de muziek, maar eerder het effect op de gitaar die telkens terugkomt.

Waarom ik dit nou weer in mijn collectie heb... Blind gekocht, omdat ik op de smaak van iemand vertrouwde. Wie hem wil hebben moet maar een PM sturen: voor 4 euro inclusief verzendkosten is ie van jou.

avatar van Lexcoaster
Een nummer met mijn naam! Ik moet deze plaat dan gelijk maar eens achterhalen.

avatar van Shinobi
Inderdaad niets meer dan achtergrondmuziek. Ik betwijfel het of de hierna volgende albums hier nog verandering in kunnen brengen.

3,0 Sterren.

Heerlijke nummers. Ik zou niet het album aan één stuk door luisteren, want dat gaat vervelen.
Maar loud pipes luister ik zeker 1 keer per dag.

avatar van -SprayIt-
herman schreef:

Deal!

avatar van MVW
MVW
5 jaar al stil hier en toch was Wildcat best wel een lekker nummer tijdens de huisfeestjes die we toen hadden. En bij herbeluistering vind ik 'm eigenlijk nog steeds verrassend goed.