Damien Jurado - Postcards and Audio Letters (2000)

Avant-Garde
Label: Made In Mexico

1. Robert 1972 (29:02)
  2. Angel 1972 (10:33)
  3. Christmas 1983 (3:36)
  4. Christmas 1983 (Part 2) (5:21)
  5. Hi Dawn, This Is Phil (0:27)
  6. Walking Dawn (3:58)
  7. At the Airport (0:28)
  8. Our Kid Is Getting Hurt (6:11)
Trap nooit in dezelfde valkuil als ik, door de cd Postcards & Audio Letters te kopen, want de titel zegt precies wat dit voor cd is. Damien Jurado heeft brieven en ansichtkaarten uitgekozen en die worden voorgelezen op de cd.

avatar van intruder
Ja, wat moet je hiermee. Ik ben in net dezelfde val getrapt als jij, freakystyle. Ik moet het eigenlijk nog eens een kans geven.

0,5
Wat voor een vreselijk narcistisch persoon moet je zijn om dit uit te brengen. Dit is de eerste cd die ik van hem heb gekocht en het zal ook mijn laatste zijn. Ik mis hierdoor ongetwijfeld wat moois, aangezien ik weet dat hij ook mooie albums heeft gemaakt. Maar het zij zo, de man heeft mij diep gekrenkt.

0.5*

avatar van jurado
Verschrikkelijk om deze fantastische en sympathieke singersongwriter zo af te branden, jammer.
De man heeft zulke mooie platen gemaakt , laat je alstublieft niet door dit probeersel uit het veld slaan.

0,5
Door dit album uit te brengen, brand hij muziekliefhebbers af naar mijn idee.
Ik ben 5 euro lichter en dat alleen maar omdat ik op de naam af ben gegaan. Ik zat nog te twijfelen of ik John Mellencamp mee moest nemen of dit, naar wat achteraf blijkt, gedrocht.

Maar goed, wie weet kom ik ooit nog voor een mooi prijsje een cd van hem tegen en wellicht dat ik dan toch ga zwichten. Moet het wel een héél mooi prijsje zijn trouwens.

avatar van jurado
Gezien je stemgedrag moet je Damien's werk echt zeer de moeite waard vinden.
Deze van zijn nieuwe album gaat bij mij door merg en been zo mooi. Wel het rustigste nummer van de plaat.

Dit nummer van een wat oudere plaat is ook wonderschoon.

0,5
Ok dan, bedankt voor de tips!

Ik zal ze vanavond eens gaan beluisteren. En dan ga ik wel net doen of ik dit sprekend foto-album niet heb gekocht.

...stilte...
vind het wel leuk om zoiets op de plaat te zetten

avatar van Masimo
Dit klinkt echt briljant