Ryoji Ikeda - O°C (1998)

11. Zero Degrees (3:31)
  12. Zero Degrees (5:30)
  13. Zero Degrees (7:07)
avatar van John Doe
Niet gedacht dat dit (meteen) zo leuk zou zijn. Waarschijnlijk voor een groot deels ten danke aan Tri Repetae door Autechre. In beide zit namelijk een flinke portie aan glitch-geluid. Klinische, mechanische geluiden worden hier helder gebruikt. De sfeer die ontstaat is geregeld leuk doordat geluiden op goede verschillende frequenties zitten. De Zero Degrees serie op het eind is vooral sterk.

luxaflex
Yeah! John ook aan de Ryoji Ikeda! Tof!
Ik vind vooral de geflipte viool stukken op deze cd tegek! Als ik het goed heb track 8 en 9.
Ryoji Ikeda op een andere toer! Samples, teksten, herkenbare geluiden... ik kriebelde mezelf even achetr de oren!

Electro_
Wauw, dit is echt gaaf! Op Dataplex na toch wel het leukste van Ryoji Ikeda denk ik (of gewoon hét leukste?)