Is mis wel de Jorn van de beginjaren, Mundanus Imperium, eerste solo platen, Ark. Daarna werd het toch veel Power Metal werk en eigen materiaal dat in mijn oren minder geïnspireerd klonk. Heb zijn latere solowerk dan ook links laten liggen.
Dit is nog altijd een heerlijk schijfje. Een eigen manier van het Journey nummer brengen, werkt ook nog. Een lekker AOR getint "Break It Up". Ik kende het origineel van " The Day the Earth Caught Fire" niet, net even beluisterd en wat een lekker nummer is dat zeg, deze remake is niet veel anders. "Gate Of Tears" raast wel lekker voort, maar gaat niet echt ergens heen, het is voornamelijk heel erg druk. "End Come Easy" is een heerlijke vreemde eend in de bijt. De zanglijnen van het Jefferson Starship nummer "Just The Same" liggen hem helemaal geweldig. Sterker nog, zou me niet verbazen als buiten Dio en Coverdale, hier ook een deel van zijn zang roots liggen. Plaatje sluit af met een heerlijk log "Abyss Of Evil", gedreven gezongen.
Heerlijke cd, de opvolger is nog een klasse beter vind ik zelf, maar van deze cd kan ik nog altijd heerlijk genieten.