Dario Mollo's Crossbones - Rock the Cradle (2016)

Italiƫ
Label: Frontiers

1. Red (4:36)
  2. Take Me High (4:12)
  3. Navigation (4:08)
  4. Rock the Cradle (4:29)
  5. Gates of Time (6:22)
  6. I Got This Feeling (4:12)
  7. In My Blood (4:31)
  8. Running from the Shadow (4:06)
  9. Speed (4:28)
  10. Fright (5:30)
avatar van BlauweVla
Sodeknetter, het eerste prijsgegeven nummer "Rock the Cradle" bevalt me heel goed! Lekker fris. De productie is behoorlijk stevig, met smaakvol gebruik van toetsen. De goede zanger Carl Sentance zat (of zit) ook in de band Persian Risk. Maar ook heeft hij demo's opgenomen met Geezer Butler in de jaren 80. Zo is ook deze Dario Mollo release (wat indirecter) gerelateerd aan Black Sabbath door de zanger.

avatar van BlauweVla
De muziek op dit album heeft raakvlakken met Rainbow, neem nou de eerste twee tracks als voorbeeld. Ook Deep Purple door de goede zang, die soms Ian Gillan achtig is maar dan zelfs beter! Ook de experimentele jaren 90 Dio hoor ik terug op de stevige titeltrack bijvoorbeeld, met een drie-nummers-in-één aanpak. En dat alles met een goed eigentijds geluid gebracht. Een lekker divers album zoals het hoort!