menu

Ronnie Lane - Ronnie Lane's Slim Chance (2003)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Verenigd Koninkrijk
Roots / Rock
Label: Acadia

  1. Little Piece of Nothing
  2. Stone
  3. Bottle of Brandy
  4. Street Gang
  5. Anniversary
  6. I'm Gonna Sit Right Down and Write Myself a Letter
  7. I'm Just a Country Boy
  8. Ain't No Lady
  9. Blue Monday
  10. Give Me a Penny
  11. You Never Can Tell
  12. Tin and Tambourine
  13. Don't Try and Change My Mind
  14. 32nd Street
  15. Burnin' Summer
  16. One for the Road
  17. Steppin' An' Reelin' (The Wedding)
  18. Harvest Home
  19. Nobody's Listenin'
  20. G'morning
zoeken in:
avatar van nlkink
4,0
Ronnie Lane's Slim Chance is een 'two albums on one CD' uitgave van de albums Ronnie Lane's Slim Chance uit 1974 en One For The Road uit 1976. Vanwege ruimtegebrek heeft men van beide albums één liedje laten vervallen. Van Ronnie Lane's Slim Chance is dat 'Single Saddle' en bij One For The Road gaat het om 'Snake'. Met de huidige stand van zaken hadden de nummers er wel bij op gepast. Dat neemt niet weg dat dit een hele aardige CD is. Maar als je echt alles compleet wil hebben van deze periode adviseer ik je de recente release van 2014: Ronnie Lane & Slim Chance - An Island Harvest. Een dubbel-CD set die deze beide albums integraal op heeft genomen, aangevuld met singles (A- en B-kanten), sessiemateriaal, alternatieve versies en een niet eerder uitgebracht live optreden uit de BBC archieven.

avatar van nlkink
4,0
Ik moet mijn recensie hierboven enigszins rectificeren. De door mij aangehaalde verzamelaar Ronnie Lane: An Island Harvest bevat van een zestal liedjes op deze twofer alternatieve takes.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:07 uur

geplaatst: vandaag om 18:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.