Ana Popović - Hush (2002)

Servië
Blues
Label: Ruf

1. Love Fever (4:29)
  2. Mended (4:24)
  3. Hometown (7:10)
  4. I Won't Let You Down (4:23)
  5. The Hustle Is On (2:43)
  6. Downtown (4:25)
  7. How Lonely Can a Woman Get (4:00)
  8. Walk Away (3:22)
  9. Girl of Many Words (3:55)
  10. Minute 'Till Dawn (5:14)
  11. Bring Your Fine Self Home (5:12)
  12. How the Mighty Have Fallen (4:38)
Ozric Spacefolk
Waanzinnig lekker ding. En ze kan zingen en gitaarspelen als de beste!

Wat een genot om te horen en naar te kijken. Meeste bluesgitaristen zijn lelijke dikke ouwe mannen.

Soms is deze plaat wat gladjes, maar als ze los gaat, gaat ze ook echt los. Bijvoorbeeld nummer 2 (Mended). Schitterend!

avatar van Rogyros
Ik heb haar eens een keer gezien bij een Jimi Hendrix tribute avond, samen met een iets te stoere Ierse gitarist en Walter Trout. Ze was toen best oké, maar toen ze samen met de weergaloze Trout speelde, kreeg ze toch wel een masterclass. Nu is dat geen schande, maar een onuitwisbare indruk maakte miss Popovic niet.

Maar goed, bovenstaande reactie doet mij toch wel benieuwen naar een album van haar. Ga het binnenkort maar eens beluisteren.

avatar van Rinus
Heerlijk album. Overwegend blues getint, maar ook wel eens een uitstapje naar de jazz. En het klinkt fantastisch.