Seht - The Green Morning (2006)

1 stem

Electronic
Label: Digitalis

1. Valles Marineris (10:32)
  2. Olympus Mons (15:27)
  3. Way in the Middle of the Air (4:37)
  4. Cydonia (5:36)
  5. Chryse Planitia (19:57)
Sietse
Mooie ambient drones plaat. Er donker en mystiek.

Staat hoog op de lijst "te kopen".

4.5 sterren voor nu.

avatar van eviljoke
Ik wist dat ik hem moest toevoegen voor Sietse. Staat ook hoog op mijn te kopen lijst. Was vandaag thans in Antwerpen om te shoppen, maar van een kale reis teruggekomen. Enkel Susanna & magical orchestra (1e cd) en een cd op ECM (kan de naam niet onthouden, weldra wel in de wat heb ik gekocht rubriek te vinden)

avatar van bas
bas
Maar ook duidelijk 'meer van hetzelfde'. Een release voor een 'fan', toegankelijk is hier een ruim begrip maar ik vind de inhoud onder maat. Een schreeuw naar originaliteit en een frisse wind die deze donkere muziek wat interesse moet geven. Muziek voor depressieve mensen, bedruipt me.

Natuurlijk heb ik er dan geen kaas van gegeten. Dus toch muziek voor de 'fan'. Maar ja, je bent gewaarschuwd 2*