Bubbachups hier moet je me toch even helpen. Ik zag de cd van Paul Flaherty ‘Whirl of Nothingness’ op Kindamusik.net staan en op de een of andere manier trok die
hoes mijn aandacht. De kleuren, hoe die man erbij staat, zijn verschijning, prachtig.
Nu is staat dat niet garant voor prachtige muziek maar de hoesfoto fascineerde me zo, dat ik er wel wat meer over wilde weten en ik stuitte op deze plaat.
Vind ik dit mooi is nu mijn vraag? Het onnavolgbare drumwerk van Chris Corsano met stuwende ritmes en krankzinnige solo’s. En Paul Flaherty die het vuur uit zijn longen blaast en met zijn saxophone-geluid regelmatig in het rood van dissonant komt.
Prachtig wat een vrijheid deze mannen opeisen voor zichzelf. Wat een geluid ze produceren. Echt verslavend om naar te luisteren. Zeker na een dag werken ofzo, even de gedachtes de vrije loop laten.
Maar vind ik dit nu mooi? Het roept vragen op en twijfels terwijl de muziek juist heel uitgesproken is. Bubbachups ik zou graag jouw licht eens over deze plaat zien schijnen, aangezien je ‘m beloond met een dikke 5*
Ik zelf vind het moeilijk om hier een punt voor te geven. Een 4*, daar begin ik mee.