Trio - Bye Bye (1983)

West-Duitsland
Label: Mercury

1. Drei Mann in Doppelbett (3:30)
  2. Ich Lieb den Rock'n'roll (2:05)
  3. Bye Bye (3:10)
  4. Out in the Streets (3:50)
  5. Turaluraluralu - Ich Mach BuBu Was Machst Du (3:53)
  6. Boom Boom (3:22)
  7. Immer Noch Einmal (2:25)
  8. Wake Up (2:26)
  9. Herz Ist Trumpf (Dann Rufst du An...) (3:31)
  10. Girl Girl Girl (3:27)
  11. W.W.W. (3:46)
  12. Anna - Letmeinletmeout (3:40)
avatar van starbright boy
Da Da Da ken ik natuurlijk wel, maar is niet blijven hangen uit mijn jeugd. Het kleine hitje Tooralooralooraloo wel. Ik was 8 jaar , keek elke week Toppop en vond het een geweldig nummer. Hoewel je het nooit meer hoort (thank god for Youtube) brengt het onmiddelijk bergen jeugdsentiment naar boven.

avatar van lennon
Ik heb dit album, maar een compleet andere tracklist (in de zin van volgorde) en Da Da Da zie ik hier niet staan? Die staat er bij mij wel op. De Engelse versie wel te verstaan. En dat is meteen het minpuntje van dit album, want de Duitse is natuurlijk veel leuker!

Ook de hoes is anders: Trio - Bye Bye (Vinyl, LP, Album) at Discogs

Ondanks dat wel gewoon een leuk, typisch jaren 80 Duits pop plaatje. Veel vrolijkheid en humor. Ik hoor het graag! In die periode werden er veel leuke Duitse platen gemaakt.

Enige nummer wat ik echt niet leuk vind is:Ich Lieb den Rock'n'roll

avatar van Jan Wessels
Deze zeldzame CD heb ik ooit van een buurman gekocht maar kom je dus bijna nooit tegen (of er moet een recente re-issue zijn?). Mijn exemplaar is nog Made in West Germany, dus van voor 1990. De hoes is er in verschillende uitvoeringen: je kon advertentieruimte kopen zoals ook op de hoes te lezen valt. Op mijn CD hoes staan o.a. advertenties van Uvex, Casio, Hörzu en Greenpeace. Plus nog allerlei kleine contactadvertenties (TRIO grüsst Codo, Yello und Holger Czukay ) .
Het eerste album was verrassender maar ook hier staan een aantal prima nummers op. 3,5*