Akiko Yano - Japanese Girl (1976)

Alternatieve titel: 日本少女

8. 風太 (1:48)
  9. 丘を越えて (3:08)
  10. ふなまち唄 Part I (3:57)
avatar van Ataloona
Funamachi-Uta. Mooi geplaatst op het album, maar dat ie ook machtig mooi kan zijn als tweeluik bewijst dit linkje wel: Funamachi no uta (Part I & II) - YouTube

avatar van Cellulord
Op plaats 26 in de "100 Greatest Japanese Rock Albums of All Time" volgens Rolling Stone Japan. Zie hier.
Menen die dat nu echt of is het een grap?
Veel "Rock" heb ik niet gehoord.

avatar van Ataloona
Dat krijg je met 1. Rolling Stone en (hier op MuMe) 2. weinig tags om te gebruiken. Pop/wereld zou wellicht beter plakken, maar dekt ook moeilijk de lading.

Verder blijft het Rolling Stone, hé. Dat ze dit album nog weten te noemen verbaast me al enigszins (al schijnt dit best een populaire dame te zijn in Japan).

avatar van Cellulord
Ja, Pop/wereld zou een stuk beter zijn als genre-aanduiding.