Eric Carmen - The Best Of (1988)

Label: Arista

1. All by Myself (4:55)
  2. Never Gonna Fall in Love Again (3:46)
  3. That's Rock 'N Roll (3:14)
  4. Hey Deanie (4:29)
  5. Hungry Eyes (3:50)
  6. Change of Heart (3:41)
  7. She Did It (3:49)
  8. It Hurts Too Much (4:18)
  9. No Hard Feelings (5:10)
  10. Boats Against the Current (4:22)
Down_By_Law
Misschien is het heel fout dat ik een CD van Eric Carmen in huis heb, maar ik ben heel erg verslaafd aan 'Boats Against The Current'. Vind ik nou eenmaal één van de mooiste ballads ooit gemaakt.

Verder is ook 'Never Gonna Fall In Love Again' heel aardig. 'All By Myself' en 'Hungry Eyes' kan ik al lang niet meer horen. De rest is niet zo geweldig, maar alleen al voor 'Boats...' zal ik de CD nooit wegdoen.

Father McKenzie
Wààrom zou je je schamen voor een artiest die je graag hoort? Toch niets mis mee, Ik ken enkel All By Meself, wat ik nog steeds graag hoor, wàt een stem!
Al geef ik toe dat ik deze song niet dagelijks wil horen, maar dat heb je wel met meerdere liedjes, toch?

Down_By_Law
Ik schaam me er ook zeker niet voor: Carmen is inderdaad een geweldige zanger en zijn bandje The Raspberries was ook erg leuk. Ik vind het juist heel jammer dat veel mensen een prachtsong als 'Boats Against The Current' nooit zullen horen omdat zij helemaal ziek zijn geworden van bijv. 'All By Myself'.

Ik luister ook graag naar Queen, REO Speedwagon, Asia, Styx, Journey, Kansas enz. Die worden tegenwoordig volledig genegeerd (m.u.v. Queen dan) en 'fout' genoemd. Onbegrijpelijk.