Luther Vandross - Give Me the Reason (1986)

Soul
Label: Epic

1. Stop to Love (5:11)
  2. See Me (5:31)
  3. I Gave It Up (When I Fell in Love) (4:47)
  4. So Amazing (3:43)
  5. Give Me the Reason (4:47)
  6. There's Nothing Better Than Love (4:45)
  7. I Really Didn't Mean It (5:43)
  8. Because It's Really Love (6:14)
  9. Anyone Who Had a Heart (5:46)
avatar van Madonna
Ik moet altijd denken aan mijn eindexamenjaar als ik deze op zet. "So amazing" is een heerlijk meezing nummer. Is trouwens geen makkelijk meezing liedje maar je wordt er vrolijk van. "Give me the reason" is het liedje uit de film "Ruthless people" ..."I told my girl..bye, bye, but i really didn't mean it" is een knaller......."anyone who had a heart" wordt prachtig gezongen door Luther!

-4-

avatar van principal2000
Album zonder slechte nummers. Kenmerkende afwisseling tussen slow en uptempo wordt wederom door Luther perfect toegepast. Leuke versie van Anyone Who Had A Heart (al blijft Dionne toch nr. 1 wat betreft dit nummer).

avatar van principal2000
Wegens huidige luisterbeurt toch verhoogd naar 4,5*. Dit is echt een fijn album. Luther heeft een erg prettige stem en de productie is ook perfect.

avatar van kemm
Wederom een leuk album van Luther Vandross. Niet de meest spannende muziek, maar het klinkt gewoon weer erg aangenaam. De cover van Anyone Who Had a Heart had misschien niet gehoeven (dan vind ik A House Is Not a Home stiekem interessanter), maar stoort ook niet. Lekkere ouderwetse soul voor reeds zover in de eighties te zijn!