Little Brother - The Listening (2003)

Label: ABB

1. Morning (0:45)
  2. Groupie, Pt. 2 (2:58)
  3. For You (3:03)
  4. Speed (3:57)
  5. Whatever You Say (5:27)
  6. Make Me Hot (1:36)
  7. The Yo-Yo (3:35)
  8. Shorty on the Lookout (5:24)
  9. Love Joint Revisited (4:25)
  10. So Fabulous (4:43)
  11. The Way You Do It (4:32)
  12. Roy Lee, Producer Extraordinaire (0:58)
  13. The Getup (3:17)
  14. Away from Me (5:23)
  15. Nobody But You (3:01)
  16. Home (2:49)
  17. Nighttime Maneuvres (3:03)
  18. The Listening (6:07)
avatar van panjoe
panjoe (moderator)
mes-one schreef:
Dit was wel even een mooi lichtpuntje in 2003, tussen alle crap.

Serieus? Ik heb dit wel eens geluisterd een paar jaar terug, vond het toentertijd niet zo opzienbarend. Ik zal het nog wel eens luisteren maar het lijkt me niet dat dit aan '03 toppers als Vaudeville Villain, Time Being, Shades of Blue of Southernunderground kan tippen.

avatar van Raul
toch wel dacht ik zo

"I got your head still bobbing and my verse didnt rhyme"

avatar van Nr.4
Een van m'n favoriete platen van de beginjaren van deze eeuw, recentelijk pas origineel op de kop getikt. De soulvolle beats van 9th zijn hier geweldig, bijna perfecte match met de raps, op een enkel saaier nummertje na.

avatar van Harderwiek
20 jaar later klinkt dit toch 'degelijker' dan dat ik mij kon herinneren van eerdere luisterbeurten. Het is in die zin weinig uitzonderlijk. Dat het goed is uitgevoerd is echter een feit, maar echt onderscheidend is het niet.